Bestel deze publicatie
annuleerbestel
   

Informatie voor docenten

 • Docentexemplaar aanvragen
  Wanneer u als docent een boek wilt beoordelen voor gebruik in het onderwijs, dan kunt u alleen een exemplaar ter beoordeling aanvragen via onze website. Zoek het boek op in onze webshop en klik vervolgens op het tabblad ‘Docentexemplaar’. 

  Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

  Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

  Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.

  Verschijningsvorm
  We streven ernaar om van elke titel, die beschikbaar is als docentexemplaar, een digitaal boek (PDF) en boek (gedrukt exemplaar) aan te bieden. Per titel is in het aanvraagformulier aangegeven of een docentexemplaar daadwerkelijk beschikbaar is als een digitaal boek (PDF) en/of boek (gedrukt exemplaar).


  Studieboeken voor studiejaar 2017/2018
  Momenteel wordt er hard gewerkt om de nieuwe (drukken van) studieboeken op tijd klaar te hebben voor het start van het nieuwe studiejaar. In de rechterkolom vindt u een overzicht van de te verwachten boeken en de bijbehorende ISBN's. Zorg dat het juiste ISBN op de boekenlijst staat! De verwachte verschijningsdata vindt u op onze website.

  Wanneer u via onze website een docentexemplaar aanvraagt, krijgt u het boek direct na verschijning toegestuurd. Mocht u het boek - omdat het in de zomervakantie verschijnt - thuis willen ontvangen, geef dan bij de aanvraag uw privé-adres op.

  Vragen?

  Mocht u vragen hebben over onze studieboeken, neem dan contact op met Saskia Haartsen, s.haartsen@budh.nl of 070 - 330 70 99. 

  BOOM HOGER ONDERWIJS
  Op de website www.boomhogeronderwijs.nl kunt u terecht voor de studieboeken die worden uitgegeven door onze zusteruitgeverij in Amsterdam. Zij zijn actief binnen de volgende domeinen/vakgebieden: Algemene vaardigheden, Built environment, Communicatie & media, Docent: professionalisering, Economie & management, Engineering, Gezondheid, HBO ICT, Mens & maatschappij, Onderwijs & opvoeding en Onderzoek & statistiek.