Bestel deze publicatie
annuleerbestel

WWZ poster Bepaalde tijd

WWZ poster Bepaalde tijd
  • Jaar van uitgave 2015
Auteur:mr. D.B.M. (Daniëlle) Pinedo, mr.dr. D.M.A. (Vivian) Bij de Vaate, mr. M.A. (Mirjam) de Blécourt en prof.mr.dr. W.H.A.C.M. (Willem) Bouwens
Rubriek: Juridisch Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht
Icon_printbook 978‐94‐6290‐148‐3 | 1e druk | € 25,00

Het doel van de Wet Werk en Zekerheid is om het ontslagrecht goedkoper, eenvoudiger, eerlijker en sneller te maken. Toch roept de WWZ veel vragen op. Is de WWZ voor u al gesneden koek? Weet u welke vergoedingen gecumuleerd kunnen worden? Enig idee wanneer er sprake is van een billijke vergoeding? Hebt u überhaupt zicht op alle mogelijkheden?

Met de WWZ poster beschikt u over dé ultieme tool om zicht te krijgen op de regels en processen. Deze juridische infographic is maar liefst 1,2 meter breed bij ruim 80 centimeter hoog en voorziet schematisch in alle processtappen, cumulaties, termijnen en artikelverwijzingen en is voorzien van een handige legenda én voetnotenlijst. Een ideaal instrument om overzicht te krijgen en juiste keuzes te maken. De infographic heeft betrekking op beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

De poster wordt geleverd in een handzame en stevige kartonnen koker. De poster is een co-creation van Boom Juridische uitgevers, Baker & McKenzie, de Vrije Universiteit Amsterdam en Spot infographics.

Eerder versheen ook al de WWZ poster die betrekking heeft op de beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd met tussentijdse opzegmogelijkheid. 

Doelgroep

Geschikt voor advocaten arbeidsrecht, rechters, bedrijfsjuristen, beleidsmakers bij de overheid, HRM-managers, juridisch adviseurs en accountants in het MKB.

Auteursinformatie

mr. D.B.M. (Daniëlle) Pinedo is advocaat arbeidsrecht bij Baker & McKenzie
mr.dr. D.M.A. (Vivian) Bij de Vaate is universitair docent bij de Vrije Universiteit Amsterdam
mr. M.A. (Mirjam) de Blécourt is advocaat en partner bij Baker & McKenzie
prof.mr.dr. W.H.A.C.M. (Willem) Bouwens is hoogleraar arbeidsrecht bij de Vrije Universiteit Amsterdam