Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht
  • Jaar van uitgave 2017
  • 384 pagina's
Auteur:Robert Westra en Wim de Ruiter
Reeks:Recht in je opleiding
Rubrieken: Juridisch Ondernemingsrecht
Juridisch Verbintenissenrecht
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐338‐8 | paperback | 8e druk | € 31,50

De 9e druk van deze uitgave verschijnt naar verwachting in de zomer van 2018. Klik hier voor meer informatie of om alvast een exemplar te reserveren. 

Verbintenissenrecht en ondernemingsrecht is primair geschreven voor het hbo-onderwijs in het algemeen. Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht aan de orde komen, zoals (Algemene en Technische) Bedrijfskunde, Sociaal-Juridische Dienstverlening, logistieke opleidingen, fiscale en accountancy opleidingen, Facility Management, Human Resource Management en andere economische richtingen.
Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiing met aanvullend materiaal beschikbaar. Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts-)praktijk wordt stapsgewijs behandelt, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt verhelderd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting.
De student kan uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen.
Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het competentiegerichte onderwijs binnen het hbo.

Auteursinformatie

Wim de Ruiter en Robert Westra zijn als docent verbonden aan de opleiding Bedrijfskunde MER aan de faculteit Economie en Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Aanvraag docentexemplaar

Docentenhandleiding

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur
alle inclusief docentenhandleiding


Digitaal boek (PDF) - direct downloaden
Boek (gedrukt exemplaar) - levering twee tot vier werkdagen
M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.