Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Update Modernisering Strafvordering

Leren wanneer u wilt!

Update Modernisering Strafvordering
Auteur:mr. J.H.J. Verbaan
Reeks:Boom juridisch opleidingen
Rubriek: Juridisch Strafrecht
Icon_online http://www.boomjuridischopleidingen.nl/videos/262/Update-Modernisering-Strafvordering Bekijk

In deze cursus staat de de nieuwe regelgeving, die voortvloeiend uit Modernisering Strafvordering, centraal. De cursus gaat in het bijzonder uitgebreid in op het recentelijk aangenomen Boek 6 later te vernummeren tot Boek 8 van het nieuwe Wetboek van Strafvordering. Dat Boek formuleert de wettelijke bepaling die betrekking hebben op de Tenuitvoerlegging. Het betreft zowel een concentratie van de bepalingen die betrekking hebben op de executie van de verschillende sancties in het Wetboek van Strafrecht.

De cursus geeft een overzicht van die regelingen en bespreekt daarnaast ook de, niet onbelangrijke, overdracht van verantwoordelijkheid van het openbaar ministerie aan het ministerie van justitie en veiligheid. Het gaat in op mogelijke gevolgen daarvan. De regelingen worden in de cursus kritisch belicht en geven u de mogelijkheid zich voor te bereiden op een nieuwe realiteit.

De cursus beoogt u kennis en inzicht te verschaffen in de toekomstige juridische regelgeving inzake de tenuitvoerlegging. De cursus verschaft daarmee bovendien inzicht in de huidige regelingen gericht op het voltrekken van de straf.

Deze cursus is opgenomen in onze vernieuwde studio in HD-kwaliteit. Topkwaliteit gegarandeerd en u kiest zelf wanneer u de cursus wilt volgen!

© Opname november 2018