Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Uittreksels jurisprudentie Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht

Uittreksels jurisprudentie Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht
  • Jaar van uitgave 2019
  • 434 pagina's
Redacteur:A. Eleveld en D.M.A. Bij de Vaate
Reeks:Uittreksels jurisprudentie
Rubriek: Juridisch Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Voor docenten: Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐576‐4 | 4e druk | ±€ 35,00
Verwacht 31 mei 2019

In deze bundel zijn 130 samenvattingen van arresten en uitspraken op het terrein van het sociaal recht in chronologische volgorde opgenomen. Deze worden verspreid over drie delen – individueel arbeidsrecht, collectief arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht – behandeld. Door de selectie van de arresten en uitspraken wordt u in staat gesteld om kennis te nemen van de naar ons oordeel belangrijkste rechtspraakontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Iedere bespreking bevat de kern van de casus, een samenvatting van de centrale overwegingen en de beslissingen van de betrokken gerechtelijke instanties.

Doelgroep

De bundel is samengesteld voor hen die, in het onderwijs – hbo en wo – en in de praktijk, te maken hebben met het sociaal recht.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.