Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Uittreksels arresten Burgerlijk - en burgerlijk procesrecht

Uittreksels arresten Burgerlijk - en burgerlijk procesrecht
  • Jaar van uitgave 2009
  • 392 pagina's
Auteur:Marc Harreman
Reeks:Uittreksels jurisprudentie
Rubriek: Juridisch Burgerlijk (proces)recht
Voor docenten: Wetenschappelijk Onderwijs (WO)
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐90‐8974‐001‐4 | paperback | 1e druk | € 30,50

In deze bundel worden - verspreid over twee delen (Burgerlijk recht en Burgelijk procesrecht) - in chronologische volgorde in totaal 148 arresten behandeld. Iedere bespreking bevat de kern van de casus, de centrale overwegingen en de beslissingen van de betrokken rechterlijke instanties en een kort commentaar van de schrijver. Daardoor is direct de juridische kern bij ieder arrest herkenbaar. Achterin het boek zijn een alfabetisch en chronologisch register opgenomen.

Doelgroep

Deze bundel is samengesteld voor hen die, in het onderwijs en de praktijk, te maken hebben met het burgerlijk recht en het burgerlijk procesrecht. Het boek biedt zowel de student, de praktijkjurist als de geïnteresseerde lezer zicht op ontwikkelingen binnen de civiele rechtspraak.

Auteursinformatie

Na eerder werkzaam te zijn geweest als advocaat (Bergen op Zoom en Rotterdam) en universitair docent (Rotterdam, Riga en Rome), is mr. dr. M.M.L. Harreman sinds september 2009 gerechtsauditeur en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Rotterdam.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

Digitaal boek (PDF) - direct downloaden
Boek (gedrukt exemplaar) - levering twee tot vijf werkdagen
M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.