Bestel deze publicatie
annuleerbestel

RegelMaat

RegelMaat
  • ISSN 0920‐055X
Redacteur:Mr. G.J.M. Evers, Mr. dr. L.C. Groen, Prof. mr. dr. M.J. Jacobs, Mr. D.R.P. de Kok, Prof. dr. A.C.M. Meuwese, Prof. mr. R.J.B. Schutgens, Mr. R.J.M. van den Tweel, en Prof. mr. F.J. van Ommeren (voorzitter)
Rubriek: Juridisch Algemeen
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 321,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 244,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/regelmaat Bekijk

Regelmaat is het enige Nederlandse juridische tijdschrift dat exclusief op wetgeving betrekking heeft. Het tijdschrift beoogt een forum te bieden voor de uitwisseling van informatie, ervaringen, opvattingen en innovatieve ideeën over wet- en regelgeving als fenomeen, het wetgevingsbeleid en het wetgevingsproces. Het biedt plaats aan bijdragen uit zowel de wetenschap als de wetgevings- en rechtspraktijk. RegelMaat staat niet alleen open voor bijdragen uit de juridische hoek, maar ook voor bijdragen die een verbinding leggen met andere disciplines die voor wetgeving en regulering relevant zijn, zoals politicologie en bestuurskunde.

Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar regelmaat@boomjuridisch.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.