Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Recht der Werkelijkheid

Tijdschrift voor de sociaalwetenschappelijke bestudering van het recht

Recht der Werkelijkheid
  • ISSN 1380‐6424
Redacteuren:Mr. dr. Danielle Chevalier, Mr. dr. Bregje Dijksterhuis, Mr. dr. Nina Holvast, Prof. dr. Bernard Hubeau, Mr. dr. Elbert de Jong, Prof. dr. Peter Mascini, Dr. Rob Schwitters (voorzitter), Dr. Suzan Verberk en Paulien de Winter Msc (redactiesecretaris)
Rubriek: Juridisch Algemeen
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 107,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 76,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/rechtderwerkelijkheid Bekijk

Recht der Werkelijkheid is het tijdschrift van de Vereniging voor de Sociaal-wetenschappelijke bestudering van het Recht (VSR). Het tijdschrift vormt een interdisciplinair platform voor reflectie op het gebied van de rechtssociologie, rechtsantropologie, bestuurskunde, rechtseconomie en rechtspsychologie. Het richt zich in het bijzonder op vernieuwende empirisch-theoretische bijdragen over de maatschappelijke ontwikkelingen en de huidige betekenis van het recht.
 
Voor vragen aan de redactie kunt u contact opnemen met Paulien de Winter Msc: p.de.winter@rug.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl