Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Professional services in een organisatorische context

Zakelijke dienstverlening in het juridisch domein

Professional services in een organisatorische context
  • Jaar van uitgave 2016
  • 288 pagina's
Redacteur:prof. dr. Rob van Otterlo
Rubriek: Juridisch Algemeen
Voor docenten: Wetenschappelijk Onderwijs (WO)
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐163‐6 | paperback | 2e druk | € 43,50

Professional services in een organisatorische context behandelt nagenoeg alle aspecten van professional services firms in het juridisch domein. Aan de orde komen onderwerpen als strategie, marketing, human resources management, kwaliteitsmanagement, kennismanagement, planning & control, enzovoort. De verschillende hoofdstukken in het boek bevatten steeds een inleiding in de belangrijkste onderwerpen van professional services firms in de rechtspraktijk.

Het boek is in het Nederlandse taalgebied vrijwel uniek en voorziet daarmee in een leemte in de literatuur op dit specifieke terrein. Het boek is ook uniek in die zin dat ervoor gekozen is elk hoofdstuk te laten schrijven door een specialist op het betreffende gebied. Op deze wijze staan de verschillende hoofdstukken garant voor de laatste kennis en inzichten.

De 1e druk van dit boek verscheen eerder onder de titel Organisatie van professional services.  

 

Doelgroep

Professional services in een organisatorische context is primair geschreven als een handboek voor studenten in het hoger onderwijs, voornamelijk – maar niet uitsluitend – het juridisch onderwijs, die de professional service firms bestuderen als onderdeel van hun curriculum. Naast juristen is het boek zeker ook interessant voor studenten economie, bedrijfseconomie en bedrijfskunde die zich willen verdiepen in professional service firms. Ook is het boek geschikt voor professionals in de rechtspraktijk, advocaten, notarissen, rechters, officieren van justitie en managers en bestuurders van organisaties in de rechtspraktijk.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

Digitaal boek (PDF) - direct downloaden
Boek (gedrukt exemplaar) - levering twee tot vijf werkdagen
M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.