Bestel deze publicatie
annuleerbestel

PROCES

Tijdschrift voor de strafrechtspleging

PROCES
  • ISSN 0165‐0076
Redacteuren:A. de Beer, J. Bosker, E. van der Duin-Neuman (redactiesecretaris), J.M. Harte, J. Janssen (voorzitter), B.W.A. Jue, C. Peterse, S. Riege, J.A. van Vliet, J.M. ten Voorde en S.G.C. van Wingerden (voorzitter)
Rubriek: Juridisch Strafrecht
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 192,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 140,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/proces/ Bekijk

PROCES is een sinds 1921 bestaand vaktijdschrift. Het tijdschrift richt zich primair op de strafrechtspecialist in het brede veld van criminologie en rechtshandhaving. De redactie besteedt veel aandacht aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van misdaad, veiligheid, berechting en straf. Het betreft een breed terrein dat volop in beweging is. Door de actualiteit en de praktijkgerichtheid is PROCES een onmisbare informatiebron voor de professional op het brede en snel ontwikkelende terrein van de criminologie en het strafrecht. 
    
Vragen aan de redactie kunt u mailen naar mevrouw E. van der Duin-Neuman: evdduin@xs4all.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.