Bestel deze publicatie
annuleerbestel

OR Updates - Ondernemingsrecht

OR Updates - Ondernemingsrecht
Redacteur:E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur), C.S. Avendaño Canto (hoofdredacteur), E.H. Leemreis (hoofdredacteur), Q.M.J.A. Crul, O. Freens, B. Gideonse, M. van de Graaf, T. van Kemenade, S Van Zwam, F. van Schendel, J.M. Schepel, D. Stuijt en F. Wijffels
Rubriek: Juridisch Ondernemingsrecht
Icon_online Jaarabonnement | € 305,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.or-updates.nl/ Bekijk

OR Updates (www.or-updates.nl) biedt dagelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van ondernemingsrecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u wekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Proefabonnement
Meld u nu aan voor 2 maanden gratis toegang via deze link. Dit proefabonnement stopt automatisch.

Rechtspraak Updates
Naast www.or-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.