Bestel deze publicatie
annuleerbestel

OGR Updates - Omgevingsrecht

Geselecteerde en gerubriceerde jurisprudentie

OGR Updates - Omgevingsrecht
  • ISSN 74/00
Redacteuren:bc. M. Biermans-Zuijderduijn, mr. H.P. Nijhoff, mr. G.A. Keus, mr. R.H. van Marle, mr. ir. O.W.J.M. Scholte en bc. P.A.H.M. Willems
Rubriek: Juridisch Omgevingsrecht
Icon_magazine Jaarabonnement incl. folio StAB | € 275,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement | € 228,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.proefabonnement.boomjuridisch.nl Bekijk

OGR Updates (www.ogr-updates.nl) biedt dagelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van omgevingsrecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

2 soorten abonnementen
Jaarabonnement incl. folio StAB
Bij dit jaarabonnement hebt u online toegang tot Omgevingsrecht Updates en ontvangt u tevens vier keer per jaar een folio exemplaar van het jurisprudentietijdschrift StAB.
Redactie StAB: mr. H.P. Nijhoff; mr. G.A. Keus; mr. R.H. van Marle; mr. ir. O.W.J.M. Scholte; P.A.H.M. Willems. Voor vragen aan de redactie van StAB kunt u mailen met mr. H.P. Nijhof, h.p.nijhoff@stab.nl.

Jaarabonnement
Bij dit jaarabonnement hebt u alleen online toegang tot Omgevingsrecht Updates. De prijs van OGR Updates bedraagt € 19,- (excl. btw) per gebruiker per maand. En niet tevreden? Dan kunt u op elk gewenst moment opzeggen. Een helder en flexibel abonnement.

Proefabonnement
Meld u nu aan voor 2 maanden gratis toegang via deze link. Dit proefabonnement stopt automatisch.

Rechtspraak Updates
Naast www.ogr-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.