Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Nederlands tijdschrift voor Europees recht (NtEr)

Nederlands tijdschrift voor Europees recht (NtEr)
  • ISSN 1382‐4120
Redacteur:Mr. M.L. Bulterman, mr. J.C.A. van Dam, mr. dr. H. van Eijken, mr. drs. M.A. Fierstra, mr. J.C. van Haersolte, mr. E. Oude Elferink, mr. drs. H.A.G. Temmink en mr. Y. de Vries
Rubriek: Juridisch Europees recht
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 387,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 286,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/tijdschrifteuropeesrecht Bekijk

Het Nederlands tijdschrift voor Europees recht (NtEr) bericht over de band tussen het Europees recht en de Nederlandse rechtspraktijk. Daarbij streeft het naar het toegankelijk maken van actuele juridische informatie die van belang is voor de in Nederland werkzame jurist, zowel op Europees als op Nederlands niveau.

Voor vragen aan de redactie en voor het aanbieden van artikelen kunt u mailen naar nter@boomjuridisch.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.  

Biografieën redactieleden

Artikel ter inzage

Klik hier om gratis een artikel in te zien

Criteria voor beoordeling van bijdragen voor NTER

De redactie van NTER wijst er op dat sinds voorjaar 2013 het mogelijk is om ‘peer reviewed’ artikelen in het tijdschrift te publiceren. Auteurs die van die mogelijkheid gebruik willen maken, worden verzocht contact op te nemen met de redactie(secretaris). Hieronder treft u een hyperlink aan om de beoordelingscriteria (waarin is begrepen de criteria voor ‘peer review’ artikelen) in te zien.