Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Markt & Mededinging (M&M)

Markt & Mededinging (M&M)
  • ISSN 1387‐6236
  • 6 x per jaar
Redacteuren:Prof. dr. E.E.C. van Damme, Mr. C.T. Dekker, Mr. B.J. Drijber, Prof. mr. A. Gerbrandy, Mr. H.H.P. Lugard, Mr. drs. D.P. Kuipers, Prof. mr. B.M.J van der Meulen, Dr. G. Niels, Mr. E.H. Pijnacker Hordijk en Prof. mr. W. Sauter en Prof. mr. R. Wesseling
Rubriek: Juridisch Ondernemingsrecht
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 381,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 291,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/marktenmededinging Bekijk

Markt & Mededinging (M&M) behandelt het nationale mededingingsrecht in de meest brede zin. Het tijdschrift combineert wetenschappelijke vraagstukken met de Nederlandse rechtspraktijk. Door annotaties van relevante Europese en Nederlandse rechtspraak en NMa-besluiten blijft de abonnee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het mededingingsrecht.

Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar mevrouw Kirsten de Pré, info@deprefix.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.