Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Justitiële verkenningen

Justitiële verkenningen
  • ISSN 0167‐5850
Redacteuren:Dr. A.G. Donker, dr. P. Klerks, dr. R.A. Roks, dr. B. Rovers, mr. drs. M.P.C. Scheepmaker, dr. mr. M.B. Schuilenburg en dr. M. Smit
Rubriek: Juridisch Algemeen
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 219,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 164,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/justitieleverkenningen Bekijk

Justitiële verkenningen is een gezamenlijke uitgave van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (het WODC) en Boom juridisch. Het signaleert en beschrijft in een vroeg stadium ontwikkelingen op het zeer brede terrein waarop het Ministerie van Veiligheid en Justitie als wetgever respectievelijk beleidsmaker actief is. Justitiële verkenningen vormt dan ook de onmisbare schakel tussen beleidsmakers enerzijds en professionals die in hun dagelijkse praktijk met dat beleid te maken krijgen anderzijds.

De redactieraad van Justitiële verkenningen bestaat uit: dr. A.G. Donker, dr. P. Klerks, dr. R.A. Roks, dr. B. Rovers, dr. mr. M.B. Schuilenburg en dr. M. Smit.

Door de actualiteit en de diepgravendheid heeft Justitiële verkenningen zich als een uitstekende uitgave bewezen. Het tijdschrift biedt voor diegenen die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met al de beleidsterreinen waarop het Ministerie van Veiligheid en Justitie actief is of kan worden, nuttige en betrouwbare informatie.

Vragen aan de redactie kunt u mailen naar mw. mr. drs. M.P.C. Scheepmaker, m.scheepmaker@minvenj.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.  

Volkskrant.nl 9 mei 2012

Criminoloog: sluit meer deals met boeven

Bekijk de bijlage