Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Juridische basisvaardigheden

Juridische basisvaardigheden
  • Jaar van uitgave 2014
  • 213 pagina's
Auteur:C.L. Hoogewerf, Arno Hulster en Willemien Riphagen
Reeks:Juridische informatievaardigheden
Rubrieken: Juridisch Algemeen
Juridisch Juridische vaardigheden
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐90‐8974‐910‐9 | wire-O | 3e druk | € 31,00

De 4e druk van deze uitgave verschijnt naar verwachting in de zomer van 2018. Klik hier voor meer informatie of om alvast een exemplaar te reserveren. 

Wie aan een juridische opleiding begint, ontkomt er niet aan dat hij of zij veelvuldig een juridische casus op moet lossen. In Juridische basisvaardigheden staat het casusoplosmodel centraal. Juridische basisvaardigheden biedt de beginnende student een praktisch handvat voor het oplossen van juridische vraagstukken en het presenteren van die oplossing. Door de vele voorbeelden in de tekst en de uitwerkingen bij de opdrachten is dit boek uitermate geschikt voor zelfstudie.

Doelgroep

De reeks Juridische informatievaardigheden bevat studieboeken waarin rechtenstudenten op een praktische wijze wordt geleerd te werken met juridische informative (wetgeving, jurisprudentie en literatuur), het goed verwijzen naar die informative en het overzichtelijk beschikbaar stellen van deze informative.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

Digitaal boek (PDF) - direct downloaden
Boek (gedrukt exemplaar) - levering twee tot vier werkdagen
M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.