Bestel deze publicatie
annuleerbestel

INS Updates - Insolventierecht

Geselecteerde en gerubriceerde jurisprudentie

INS Updates - Insolventierecht
  • Jaar van uitgave 2015
Redacteuren:mr. J.A. Breeman, mr. M.S. Breeman, mr. M.M. Eveleens, mr. drs. M.A.J. Hartman, A.L. Jonkers LLM (hoofdredacteur), mr. B.F. Louwerier, mr. dr. S. Renssen, mr. dr. F.A. van Tilburg, mr. M. Verdonk, mr. J.C.L. Verheijden en prof. dr. R.J. de Weijs (hoofdredacteur)
Rubriek: Juridisch Financieel recht
Icon_online Jaarabonnement | € 235,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.proefabonnement.boomjuridisch.nl Bekijk

INS Updates - Insolventierecht (www.ins-updates.nl) biedt dagelijks een selectie van de nieuwste uitspraken op het gebied van insolventierecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Proefabonnement
Meld u nu aan voor 2 maanden gratis toegang via deze link. Dit proefabonnement stopt automatisch.

Rechtspraak Updates
Naast www.ins-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.