Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Databank WWZ Modellen

Databank WWZ Modellen
Auteur:Pieter van den Brink en Pascal Kruit
Icon_online http://www.wwzmodellen.nl/ Bekijk

Met invoering van de Wet werk en zekerheid (Wwz) is het Nederlandse arbeidsrechtelijke landschap ingrijpend veranderd. Nagenoeg alle standaarden, routines, gebruiken en strategieën die in de loop van vele jaren zijn opgebouwd, zijn komen te vervallen of zijn niet meer bruikbaar.

In de Databank Wwz modellen vindt u 148 handzame modelcontracten, standaardbrieven en processtukken ingedeeld in vijf thema’s: het aangaan van de arbeidsovereenkomst, bijzondere bedingen, zieke werknemer en loon, het einde van de arbeidsovereenkomst en privacy. Alle modellen zijn te downloaden als Wordbestand en direct in uw praktijk te gebruiken! Hiermee bespaart u uw kantoor uren werk om nieuwe modellen te maken die Wwz-proof zijn. Bovendien worden de modellen continu geactualiseerd en bijgewerkt, zodat u zeker weet dat u met de meest recente gegevens werkt.

Jaarabonnement

Neem nu een abonnement voor €345,- per jaar (excl. btw) of bekijk eerst de gratis beschikbare modellen. Ga snel naar www.wwwzmodellen.nl

Ook beschikbaar | Wwz in modellen
In de uitgave Wwz in modellen staan alle standaardbrieven, modelcontracten en processtukken die u kunt raadplegen via de Databank Wwz modellen. In het boek zijn ze voorzien van een praktische uitleg, tips en dwarsverbanden zodat de gevolgen van de Wwz op een duidelijke en praktijkgerichte wijze zichtbaar worden. 

Doelgroep

Deze databank is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in het arbeidsrecht: advocaten, bedrijfsjuristen, HR-professionals en juridisch medewerkers.