Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Crimmigratie & Recht (C&R)

Crimmigratie & Recht (C&R)
  • ISSN 2542‐9248
  • Jaar van uitgave 2017
  • 2 x per jaar
Redacteuren:mr. E.H.M. Druijf, mr. dr. L.A. van Noorloos, mr. A. Pahladsingh, prof. mr. P.R. Rodrigues, mr. J.R.K.A.M. Waasdorp, mr. M.F. Wijngaarden en prof.mr.dr. M.A.H. van der Woude
Rubrieken: Juridisch Strafrecht
Juridisch Vreemdelingenrecht
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 98,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 74,00 (excl. btw)
Icon_online http://https://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/CenR Bekijk

Crimmigratie & Recht is een nieuw juridisch tijdschrift op het gebied van crimmigration. Crimmigration is een recente ontwikkeling in het recht waarbij vreemdelingenrecht en strafrecht afwisselend of naast elkaar worden gehanteerd om migratie te reguleren of de positie van migranten te beïnvloeden. De inhoud van het tijdschrift wordt gevormd door artikelen over de gevolgen van de kruisbestuiving tussen deze twee rechtsgebieden en door bijdragen over de rechtspraak, wetgeving en literatuur op dit terrein. Ook bijdragen uit de (rechts)sociologie, antropologie of psychologie kunnen een plaats vinden in dit tijdschrift.

Vragen aan de redactie kunt u mailen naar redactiesecretaris Anne Oerlemans: a.oerlemans@boomdenhaag.nl

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl

Lees nu hier eerste nummer gratis!

Doelgroep

De primaire doelgroepen voor het tijdschrift worden gevormd door leden van de rechterlijke macht, advocatuur, wetenschap en professionals werkzaam binnen het strafrecht, vreemdelingenrecht en asielrecht. Het tijdschrift is ook uitermate geschikt als literatuur voor (postacademische) cursussen.