Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Contracteren

Tijdschrift voor de contractspraktijk

Contracteren
  • ISSN 1566‐0893
Redacteur:Mr. C.E. Drion, Mr. dr. J.M. Emaus, Mr. S.S.Y. Engelen (redactiesecretaris), Prof. mr. F.W. Grosheide (ere-redacteur), Mr. A.M. van Hekesen, Prof. mr. A.L.M. Keirse (voorzitter), Prof. mr. drs. C.M.D.S. Pavillon, Prof. mr. H.N. Schelhaas, Mr. drs. J.H.M. Spanjaard, Prof. mr. R.P.J.L. Tjittes, Mr. M. Uijen, dr. A.L. Vytopil LLB MA MSc, Prof. mr. T.H.M. van Wechem, en Prof. mr. M.H. Wissink
Rubriek: Juridisch Verbintenissenrecht
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 250,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 191,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/contracteren Bekijk

Contracteren benadert het contractenrecht vanuit een praktische invalshoek. In de artikelen en bijdragen staat de praktische betekenis van jurisprudentie en wetgeving voor de contractspraktijk voorop. Daarnaast wordt in Contracteren ruim aandacht besteed aan de techniek van het contracten maken. Ook de ontwikkelingen in de contractspraktijk ten aanzien van de belangrijkste leerstukken en specifieke branches worden door een team van vaste medewerkers op de voet gevolgd. Hierin liggen de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van het tijdschrift.
 
Voor vragen aan de redactie kunt u mailen met Leo Vogelenzang (birdsong321@ziggo.nl).

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.