Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap

Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap
  • Jaar van uitgave 2007
  • 153 pagina's
Auteur:Jos Hamers en Kid Schwarz
Redacteur:T. Hartlief, A.W. Heringa en C.J.H. Jansen
Reeks:Boom Basics
Rubriek: Juridisch Ondernemingsrecht
Voor docenten: Wetenschappelijk Onderwijs (WO)
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Deze publicatie is helaas uitverkocht.

Ontvang een gratis kennismakingseditie van Boom Basics! Deze speciale uitgave geeft je een idee van de succesvolle serie. Vraag hier een exemplaar van Boom Basics in Beeld aan.

De Boom Basics bieden snel inzicht in een rechtsgebied. De schema's en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn het startpunt voor juridische kennis! Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het rechtspersonenrecht.

Alle delen van de Boom Basics zijn nu online te raadplegen op www.boombasics.nl. Met een abonnement doorzoek je in één keer alle boeken en heb je snel adequaat antwoord op heel basale kennis- en begrippenvragen. De voorbeelden en schema’s zijn opgenomen, maar ook vind je er hyperlinks naar wet- en regelgeving.

Doelgroep

De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hbo. De boekjes zijn bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal.

Auteursinformatie

Mr. dr. J.J.A. Hamers is universitair hoofddocent aan de Universiteit Maastricht, prof. mr. C.A. Schwarz is hoogleraar Handels- en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Maastricht.