Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Boom Basics Internationaal privaatrecht

Boom Basics Internationaal privaatrecht
  • Jaar van uitgave 2009
Auteur:Lesley Pellis
Redacteur:T. Hartlief, A.W. Heringa en C.J.H. Jansen
Reeks:Boom Basics
Rubriek: Juridisch Internationaal recht
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_ebook 978‐94‐6094‐250‐1 | digitaal boek | € 8,49
Icon_ebook iBookstore | iPhone + iPad Bestellen

Van deze uitgave zal in het begin van dit najaar een nieuwe druk verschijnen. 

Ontvang een gratis kennismakingseditie van Boom Basics! Deze speciale uitgave geeft je een idee van de succesvolle serie. Vraag hier een exemplaar van Boom Basics in Beeld aan.

De Boom Basics bieden snel inzicht in een rechtsgebied. De schema's en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn het startpunt voor juridische kennis! Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het internationaal privaatrecht. 

Alle delen van de Boom Basics zijn ook online te raadplegen op www.boombasics.nl. Met een abonnement doorzoek je in één keer alle boeken en heb je snel adequaat antwoord op heel basale kennis- en begrippenvragen. De voorbeelden en schema’s zijn opgenomen, maar ook vind je er hyperlinks naar wet- en regelgeving.

Doelgroep

De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hbo. De boekjes zijn bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal.

Auteursinformatie

Mr. dr. L.Th.L.G. Pellis is raadsheer in het Gerechtshof Den Bosch (civiele sector) en universitair hoofddocent (sectiehoofd) internationaal privaatrecht Universiteit van Tilburg.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

Digitaal boek (PDF) - direct downloaden
Boek (gedrukt exemplaar) - levering twee tot vier werkdagen
M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.