Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Boom Basics Internationaal belastingrecht 1

Systematiek en voorkomingsmethoden

Boom Basics Internationaal belastingrecht 1
  • Jaar van uitgave 2015
  • 265 pagina's
Auteur:M.F. de Wilde en C. Wisman
Redacteur:T. Hartlief, C.J.H. Jansen en A.W. Heringa
Reeks:Boom Basics
Rubriek: Juridisch Belastingrecht
Voor docenten: Wetenschappelijk Onderwijs (WO)
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐072‐1 | wire-O | 2e druk | € 13,00
Icon_ebook 978‐94‐6274‐405‐9 | digitaal boek | € 7,99

Bijbehorende website www.boombasics.nl

In dit eerste deel wordt de systematiek van het Nederlands internationaal belastingrecht en de verschillende basismethoden ter voorkoming van dubbele belastingheffing besproken. De toewijzing van heffingsbevoegdheden onder bilaterale belastingverdragen wordt besproken in deel 2.

De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema’s, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis!

Voor een compleet overzicht van alle delen en productvormen ga je naar www.boombasics.nl.

Doelgroep

Dit boek is geschreven voor studenten die het vak Internationaal belastingrecht (al dan niet in combinatie met Europees belastingrecht) volgen tijdens een (deels) fiscale opleiding in het hbo en wo. Bijvoorbeeld Fiscaal recht, Fiscale economie en Accountancy (wo) of Fiscaal recht en economie, Bedrijfseconomie, International Business en Management Studies en Fiscaal adviseur (hbo).

Daarnaast is het een handig naslagwerk voor professionals (Belastingadviespraktijk, advocatuur, regionale en nationale overheden). Internationaal belastingrecht 1 is het meest theoretische van beide delen en daarmee primair bestemd voor het onderwijs.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

Digitaal boek (PDF) - direct downloaden
Boek (gedrukt exemplaar) - levering twee tot vier werkdagen
M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.