Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Arbeidsrechtelijke Annotaties

Arbeidsrechtelijke Annotaties
  • ISSN 1568‐6639
Redacteuren:Prof. mr. R.M. Beltzer, Mr. dr. D.M.A. Bij de Vaate (redactiesecretaris), Prof. mr. F. Dorssemont, Prof. mr. A.R. Houweling, Mr. M.J.M.T. Keulaerds, Mr. dr. F.G. Laagland en Prof. mr. L.G. Verburg
Rubriek: Juridisch Algemeen
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 181,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 138,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/arbeidsrechtelijkeannotaties Bekijk

Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) is een tijdschrift volgens de zogenoemde law journal-formule met als vaste onderdelen: een diepgaand wetenschappelijk artikel met aandacht voor rechtsvergelijking, en circa vier annotaties bij de belangrijkste zaken van de afgelopen maanden.

ArA is een A-tijdschrift. De gehele redactie beoordeelt alle kopij. Indien gewenst, is een geanonimiseerde beoordeling door een buitenstaander (peer review) mogelijk. 
 
Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar mevrouw F. Laagland, f.laagland@jur.ru.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.