Bestel deze publicatie
annuleerbestel

AdvoTip Nieuwsbrief

AdvoTip Nieuwsbrief
Redacteuren:Mr. dr. N.V.C.E. Bauduin, Prof. mr. dr. W. Burgerhart, Mr. J.Th.M. Diks, Mr. F.M.H. Hoens, Mr. dr. J.W.A. Rheinfeld, Mr. G.A. Tuinstra, Mr. M.J.P. Schipper, Mr. E.C.E. Schnackers, Prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols en Prof. mr. dr. F.W.J.M. Schols
Rubriek: Juridisch Personen- en familierecht
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/advotip/ Bekijk

De tweewekelijkse nieuwsbrief AdvoTip-Erfrecht behandelt de thema’s advocatuur en erfrecht, waarbij de onderdelen personen- en familierecht en relatievermogensrecht eveneens regelmatig de revue passeren. Ook de voor de advocatuur relevante fiscaliteiten zullen niet ontbreken. Deze AdvoTip signaleert, reageert, doceert en enthousiasmeert en is onmisbaar voor u als familierecht- en erfrechtadvocaat. Het tweewekelijkse document bestaat uit een pdf-bestand dat eenvoudig kan worden geopend, uitgeprint en gekopieerd.

Jaarabonnement

Met een jaarabonnement hebt u toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers. De abonnementsprijs voor 2018 bedraagt € 150 (excl. btw). Interesse in een abonnement? Neem dan contact op via klantenservice@boomdenhaag.nl.

Register 2012-2017 [bij Advotip 2017-20]