Bestel deze publicatie
annuleerbestel
   

Online toegang tot alle producten van BJu

 • Alle tijdschriften, boeken en Rechtspraak Updates van BJu zijn online toegankelijk.
   

  BJu tijdschriften online
  De online tijdschriftenportal van Boom Juridische uitgevers bevat ruim 12.000 juridisch-wetenschappelijke artikelen uit 28 tijdschriften en 5 Open Access tijdschriften. U kunt een abonnement nemen op één of meer tijdschriften, maar ook op de gehele portal.
  > meer informatie

   

  BJu Library: alle boeken nu online
  Koersen door de Wft, Arbeidsrechtelijke themata, Handboek Gezondheidsrecht, Huurrecht, de Masterreeks, de Wet & Geschiedenisreeks en vele andere boeken voor wetenschap en praktijk zijn nu online beschikbaar via BJu Library. Een collectie van bijna 150 boeken die voor iedereen binnen uw kantoor met één klik vanuit [RO/LI] bereikbaar, doorzoekbaar en raadpleegbaar zijn. Altijd de meest recente versie, direct de nieuwe druk op de digitale plank, maar ook toegang tot een oude relevante druk!
  > ga naar de BJu Library

   

  Rechtspraak Updates
  We bieden met Rechtspraak Updates een vernieuwend concept waarin een deskundige redactie jurisprudentie selecteert, samenvat, voorziet van metadata én publiceert binnen 1 à 2 weken! Dit doen wij per rechtsgebied waarbij de meest relevante uitspraken binnen enkele weken geannoteerd worden. Er zijn inmiddels Updates voor arbeidsrecht, ondernemingsrecht, omgevingsrecht, gezondheidsrecht, personen- en familierecht en strafrecht en meer rechtsgebieden zijn op komst.
  > meer informatie


  Meer informatie en abonnementen
  Interesse in een abonnement of een langere proefperiode op BJu tijdschriftenonline, BJu Library of Rechtspraak Updates of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze salesafdeling via sales@bju.nl of bel met 070-330 70 33.