Bestel deze publicatie
annuleerbestel

PS Updates - Personenschade

Nieuwe uitspraken en annotaties razendsnel online

PS Updates - Personenschade
Redacteuren:prof. mr. dr. S.D. Lindenbergh (hoofdredacteur), mr. drs. I. van der Zalm (hoofdredacteur), mr. E.S. Engelhard, mr. M.R. Hebly, mr. F.M. Ruitenbeek-Bart, mr. A.I. Schreuder, mr. J.K. Stam en mr. J.H.G. Verweij-Hoogendijk
Rubrieken: Juridisch Gezondheidsrecht
Juridisch Verbintenissenrecht
Icon_online Jaarabonnement | € 228,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.proefabonnement.boomjuridisch.nl Bekijk

PS Updates (www.ps-updates.nl) biedt dagelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van personenschade. De uitspraken zijn scherp samengevat en bovendien worden de meest relevante uitspraken binnen enkele weken voorzien van een wetenschappelijk commentaar. Tweewekelijks ontvang je een e-mailattendering met een overzicht van actuele uitspraken.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere website ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren heb je snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor jouw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Annotatoren 
Mr. P.W. Blok, mr. Y. Bosschaart, mr. M.R. Dessing, mr. E.S. Engelhard, mr. M.R. Hebly, mr. J.G. Keizer, prof. mr. dr. S.D. Lindenbergh, mr. J.C. van Oel en mr. M. Verheijden.

Flexibel abonnement
De prijs van PS Updates bedraagt € 19,- (excl. btw) per gebruiker per maand. En niet tevreden? Dan kun je op elk gewenst moment opzeggen. Een helder en flexibel abonnement.

Proefabonnement
Meld u nu aan voor 2 maanden gratis toegang via deze link. Dit proefabonnement stopt automatisch.

Rechtspraak Updates
Naast www.ps-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.