Bestel deze publicatie
annuleerbestel

INS Updates - Insolventierecht

Nieuwe uitspraken en annotaties razendsnel online

INS Updates - Insolventierecht
  • Jaar van uitgave 2015
Auteurs:B. Hoyng, J.M. Hummelen, A.L. Jonkers, B. Kentie, A.P. Koburg, G.Á.C. Orbán, R.J. de Weijs (hoofdredacteur) en B. Wessels
Redacteuren:F.A. van der Beek, C.M. Harmsen, J. van Hooff, J.T. Jol, M.E.C. Lok, B.F.H. Rumora-Scheltema, A.F.S. Salomons, L.F.A. Welling-Steffens en B. Wessels
Rubriek: Juridisch Financieel recht
Icon_online Jaarabonnement | € 228,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.proefabonnement.boomjuridisch.nl Bekijk

INS Updates - Insolventierecht (www.ins-updates.nl) biedt dagelijks een selectie van de nieuwste uitspraken op het gebied van insolventierecht. De uitspraken zijn scherp samengevat en bovendien worden de meest relevante uitspraken binnen enkele weken voorzien van een wetenschappelijk commentaar. Tweewekelijks ontvang je een e-mailattendering met een overzicht van actuele uitspraken.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere website ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren heb je snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor jouw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.
  
Flexibel abonnement
De prijs van INS Updates bedraagt € 19,- (excl. btw) per gebruiker per maand. En niet tevreden? Dan kun je op elk gewenst moment opzeggen. Een helder en flexibel abonnement.

Proefabonnement
Meld u nu aan voor 2 maanden gratis toegang via deze link. Dit proefabonnement stopt automatisch.

Rechtspraak Updates
Naast www.ins-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.