Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Durven denken: inleiding in de logica voor juristen

Durven denken: inleiding in de logica voor juristen
  • Jaar van uitgave 2017
Auteur:Jonathan Soeharno
Reeks:Boom Juridische studieboeken
Rubriek: Juridisch Algemeen
Voor docenten: Wetenschappelijk Onderwijs (WO)
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐227‐5 | 1e druk | ±€ 39,00
Verwacht 30 maart 2017

Dit boek behandelt onderwerpen als rechtspleging en rechtsfilosofie, met name beroepsethiek en integriteit van juridische professies, rechtsstaatstheorie (rule of law), rechtsvinding, argumentatieleer en retorica.

 

Auteursinformatie

Dhr. dr. mr. J.E. Soeharno is hoogleraar Rechtspleging in rechtsfilosofisch perspectief aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Daarnaast is hij werkzaam als ondernemingsrecht- en cassatieadvocaat bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek N.V. in Amsterdam.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.